Hej, jeg hedder Louise Hærvig. Jeg er Børnefysioterapeut og for mig er den motoriske udvikling fuldstændig magisk.

Det er det, jeg har arbejdet med i over 20 år, og det er det, jeg tror på. For nogle børn skal der lidt ekstra hjælp til, førend det lykkes – det er det jeg, og dermed Børneriet gerne vil hjælpe med. Så her er jeg, så du altid kan få fat på mig:


Online konsultation


Jeg kan besøge dig og dit barn hjemme hos Jer


Du og dit barn kan komme i Børneriet hos mig


Der er derfor mange muligheder, hvis du mener, at jeg kan hjælpe dig med at gøre hverdagen med dit barn – Nærværende, Nysgerrig og med Bevægeglæden forrest.

Hos Børneriet er der fokus på

Bevægeglæde

Jeg arbejder med den både fantastiske og fine følelse af, at når dit barn øver sig på det, der måtte være dejligt at øve sig på – ja så bliver dit barn bedre til det.

Dit barn skal ikke blive bedre for at gøre nogen glade, men for at dit barn selv kan blive glad – Bevægeglad!

Motoriske veje

For nogle børn kan motorikken drille, ja den er nærmest i vejen. Barnet fornemmer det oftest selv, og finder alternative Motoriske veje, og så har vi måske balladen.

For børn har brug for at stole på deres krop, og hvis kroppen driller, så driller det hele – måske ikke hele tiden, men meget af tiden.

Kropsligt fundament

Der kan være mange årsager til at motorikken er usikker hos et barn. Uanset årsag så er det altid godt, og aldrig forgæves at arbejde på, bearbejder og oparbejde det kropslige fundament.

Legen kan blive ubesværet, og kroppen opnår automatiserede færdigheder og grundlaget for sociale færdigheder og læring har et motorisk fundament at stå på.

Barnets motoriske udvikling

På den ene side synes alle børn i hele verden at følge et bestemt mønster, og på den anden side er hvert barn unikt og agerer inden for den bevægelsesramme, der bliver dem givet. Dermed kan det motoriske udviklingspotentiale påvirkes, så den motoriske udvikling netop bliver udvikling.

Det er det, jeg har arbejdet med de seneste 20 år, og det er det, jeg tror på!

At vi sammen, aktivt, kan skabe en bevægelsesramme, som ikke er træning, men et mind set der møder dit barns krop, der hvor udviklingen er på vej hen.

At vi, de voksne, er nærværende og nysgerrige på alt det dit barn skal erfare. Så en konkret handling i dag, senere i livet kan blive evnen til at tænke abstrakte tanker. 

At bevægelse tidligt i livet hænger tæt sammen med dit barns potentiale for at bevæge sig glad gennem livet. Bevægelse er dermed tæt forbundet med dit barns almene trivsel – hver dag!

Jeg har gennem tiderne arbejdet sammen med:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er svs-150x150.png
Skolen ved Sundet
Børn SKAL falde
Boost dit barn