Tilbud

Børneriet tilbyder

Individuelt

Individuelt tilbud i Børneriet, Lyngby, hvor dit barn er mellem 0-1 år, og hvor du måske er i lidt i tvivl, eller gerne vil være sikker på, at dit barns motoriske rejse går i den rigtige retning svarende til dit barns alder   kr. 675,- pr. gang.

Individuelt forløb i Børneriet, Lyngby fra 1 år og frem, hvor du som forældre fornemmer, at det er motorikken der driller, og at det har betydning for dit barns almene trivsel i forhold til læring og sociale relationer       kr. 675,- pr. gang.

Individuelt forløb i Børneriet, hjemme hos jer – børn i alle aldre, hvor I som forældre vurderer, at det er bedst og trygt for jeres barn, at vi starter hjemme hos jer, eller veksler mellem hjemmet og Børneriet’s lokaler             kr. 775,- pr. gang + kørsel.

De individuelle forløb kan altid sættes sammen som I ønsker – det kan ofte give god mening med et hjemmebesøg, et skolebesøg eller observation i dit barns institution.

Grupper

Til Mødregrupper – kom forbi med jeres Mødregruppe og jeres børn. Jeg tilbyder en pakke på 5 gange, så jeg trygt kan følge jer, og jeres babyer gennem hele jeres barsel. De 5 gange vil være ved Jeres børns 2, 4, 6, 8 og 10 mdr. alder. Tilbuddet i Børneriet vil være bygget op omkring Jeres børns motoriske udvikling, og motoriske fif , som det er nemt at implementere i hverdagen. Vi finder i fællesskab ud af, hvad tidspunkt der passer jer bedst – Vi har 1 ½ time til rådighed, hver gang vi ses.                                                 kr. 1500,- pr. barn med Mor.

Til Mødregrupper, mini – hvis I ikke har haft mulighed for at starte op i Børneriet, da jeres børn var helt små. Tilbydes 3 gange med udgangspunkt i jeres børn motoriske rejse, uanset alder.                                                 Kr. 1000,- pr. barn med Mor

Bevægeglæde i Børneriet med bObles Tumle univers, dette er et nyt tiltag som Børneriet kan tilbyde i April, Maj og Juni. Klik her.

TEST

Få en Motoriske test (MABC-2) af dit barn. Dette gøres for at få en fornemmelse af hvorvidt dit barn er fin-, grov- eller balancemotorisk udfordret. Testen kan og skal aldrig stå alene. Testen suppleres med en undersøgelse af dit barns almene motoriske niveau, med fokus på styrke, udholdenhed og koordination.

Test-Pakken indeholder samtale, testning i Børneriet, rapport og overlevering af rapport resultat.               2200,- pr. Testforløb