Her er jeg, og det er mig, der er Børneriet

Balance, Balance – tag en chance

Ja sådan et udtryk kan tolkes på mange måder. Kropsligt som på billedet her, og lige netop sådan noget der skal til, når Bevægeglæden netop skal være Glæde. Balancegang er også så meget andet, helt bogstaveligt i livet – og for mig, helt konkret med Børneriet.

Jeg har mere end 20 års erfaring, hvor mit daglige virke har været at skabe Bevægeglæde. Jeg vil så gerne være med til at skabe ”jeg kan” følelsen hos de børn, der har svært ved at skabe den selv. Det har jeg gjort på Specialområdet (ansat i Børneterapien, Gentofte Kommune 2005 til oktober 2021), det har jeg gjort på Skoleområdet ( ansat på Skolen ved Sundet, 37 timer om måned i perioden 2012-2020) og i et tæt samarbejde med Firmaet bObles siden 2007, hvor det har været mit ønske at gøre Hverdagsmotorik tilgængelig for alle – bObles er fortsat mine bedste BevægelsesVenner.

Den kombination af erfaring fra specialområdet, det typiske skoleområde og et samarbejde med en virksomhed der beskæftiger sig med et Tumleunivers – der både er sanseligt smukt og funktionelt fantastisk – er dét Børneriet handler om. At bruge mit fag i alle dets facetter, hvor det er muligt at skabe de bedste bevægelse-betingelser for børn i alle aldre, til alle tider, på deres motoriske rejse gennem livet.

Jeg har gennem tiderne arbejdet sammen med:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er svs-150x150.png
Skolen ved Sundet
Børn SKAL falde
Boost dit barn